Salihli Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulu

Belgegeçer : 0 236 713 17 20
WEB https://ticaretsalihli.meb.k12.tr
Adres : Yeşilyurt Mahallesi 769. Sk No93 Salihli/MANİSA
VİZYON : Yetişmiş insan,sağlam aile yapısı ve gelişmiş toplum mantığından yola çıkarak çalışmak,en iyisini hedeflemektir..
MİSYON : Atatürk İlkelerinin Işığında, Milli Eğitimimizin Temel Amaçları Doğrultusunda Milli Ve Manevi Değerlerimize Bağlı, Aydın Fikirli, Çağdaş Düşünceli Sorumluluk Duygusu Gelişmiş, kendine güvenen 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına, Ülkemizin İhtiyaç Duyduğu Alanlarda Yüksek Öğrenime Öğrenci Yetiştirmek İçin Varız!
BAŞARILAR : Başarılarımız Bölümündedir..

Saatler : 09.00 - 14.50
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : Okulumuz Salihli Yeşilyurt Mahallesindedir. Okulumuza Barış Mahallesine giden şehiriçi minibüsleri ile kolayca ulaşılabilinir
Yerleşim Yeri : Okulumuz Yeşilyurt Mahallesinde olup, Orman Lojmanları yanındadır. Çok yakınımızda Telat Zurnacı 70. Yıl sağlık Meslek Lisesi inşaatı bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz İlçe Merkezinde Olup, İl Merkezine 72 Km. uzaklıktadır
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :